24 h bygg & renovering Stockholm

Köksrenovering i StockholmKöksrenovering i Stockholm

Köksrenovering Stockholm

Låt oss på 24h bygg förverkliga ditt drömkök. Vi har renoverat och byggt åtskilliga köksmiljöer i både slott och koja. Vi arbetar snabbt och effektivt med stor noggrannhet. Som kund har du samma kontaktperson som hjälper dig hela vägen från planering och val av material till färdigrenoverat kök.

Totalentreprenader

24h Bygg tar hand om hela bygget från start till mål. Med lång erfarenhet och goda kontakter ser vi till att renoveringen eller byggprojektet blir klart i rätt tid och till rätt pris.

Begär offert

Bänkskivor i sten och marmor Bänkskivor i sten och marmor

24h Bygg arbetar med alla typer av bänkskivor och kakelplattor för köket. På bilden syns ett ljust kök med marmorbänkskiva.

Tåligt, snyggt och hygieniskt!

Köksmontering Köksmontering

24h Bygg har lång erfarenhet inom köksrenovering. Våra duktiga snickare och köksmontörer arbetar snabbt och effektivt med allt ifrån rivning till montering.

Renovera kök Renovera kök med ROT-avdrag

Passa på att utnyttja ROT-avdraget när köket ska renoveras. Vi har koll på vad som gäller och drar av skatterabatten direkt på din faktura för köksrenoveringen.

24H bygg - din totalentreprenör inom bygg och renovering i Stockholm

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och kan erbjuda allt inom bygg! 24h Bygg arbetar mest med badrumsrenovering, köksrenovering, måleriarbeten, takläggning och golvläggning. Genom vårt goda kontaktnät har vi nära samarbete med certifierade elektriker och rörmokare som håller hög kvalitet och arbetar tidseffektivt. Jag som driver 24h Bygg heter Magnus Fritze. Jag har arbetat inom byggbranschen med måleri, golvläggning köksrenoveringar, takläggning och projektledning i över 20 år. Det finns inget som slår känslan av att genom ett väl utfört arbete ha skapat en riktigt nöjd kund! - Därför lämnar jag alltid en nöjd-kund-garanti på utförda arbeten!

24h bygg tillämpar nöjd kund garanti på byggjobb i stockholm
Totalentreprenader inom takläggning, byggnationer, måleri och renovering i Stockholm
Ring Magnus: 070-765 55 68
Takläggning platta tak Stockholm