24 h bygg & renovering Stockholm

Badrumsrenovering i StockholmKöksrenovering Stockholm

Badrum i toppklass

Vi bygger ditt nya badrum precis som du vill ha det! Genom goda kontakter med leverantörerna kan vi dessutom erbjuda riktigt bra priser på din nya badrumsinredning! Eftersom vi är våtrumscertifierade kan du känna dig helt trygg i att vi bygger badrummet med säkra tätskikt. Vi lämnar fri offert på badrumsrenovering i hela Storstockholm!

Totalentreprenad

24h Bygg tar hand om hela badrumsrenoveringen från start till mål. Med lång erfarenhet och goda kontakter ser vi till att badrummet blir klart i rätt tid och till rätt pris. Som kund har du en och samma kontaktperson genom hela arbetet.

Begär offert

Behörig BKR

Vi är utbildade och certifierade för arbete i våtrum och arbetar endast med godkända tätskikt. 24h Bygg behärskar alla slags ytbeklädnader i badrummet som: klinkers, marmor, kakel och våtrumstapet och tar hand om hela entreprenaden vid din badrumsrenovering. Vi lämnar alltid fri offert på badrumsrenovering i Stockholm.

Specialisten på renovering av kök och badrum

Vi använder godkända tätskikt från ARDEX

Köksrenovering Stockholm

24H bygg - din totalentreprenör inom bygg och renovering i Stockholm

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och kan erbjuda allt inom bygg! Vi arbetar mest med badrumsrenovering, köksrenovering, måleriarbeten, takläggning och golvläggning. Genom vårt goda kontaktnät har vi nära samarbete med certifierade elektriker och rörmokare som håller hög kvalitet och arbetar tidseffektivt. Jag som driver 24h Bygg heter Magnus Fritze. Jag har arbetat inom byggbranschen med måleri, golvläggning köksrenoveringar och takläggning i över 20 år. Det finns inget som slår känslan av att genom ett väl utfört arbete ha skapat en riktigt nöjd kund! - Därför lämnar jag alltid en nöjd-kund-garanti på utförda arbeten!

24h bygg tillämpar nöjd kund garanti på byggjobb i stockholm

Totalentreprenader inom takläggning, byggnationer, måleri och renovering i Stockholm
Ring Magnus: 070-765 55 68
Takläggning platta tak Stockholm